ZOMER- WINTER- OF ALL SEASON BANDEN NODIG?

Wij van Auto Kapma zijn onder andere gespecialiseerd in het leveren, monteren en balanceren van banden en velgen. U kunt bij ons terecht met praktisch ieder gebruiksvoorwerp op wielen, zoals personenauto’s en bedrijfswagens, aanhangers, trailers en nog veel meer..

Merk en type band

Wij leveren winter, zomer en all seasons banden in alle gewenste maten. Daarnaast kunt u bij Auto Kapma kiezen uit de meest uiteenlopende bandenmerken.

Het beste advies

Bent u toe aan een paar nieuwe banden? Auto Kapma staat bekend als de banden specialist van Leek en omgeving. Wij adviseren onze klanten graag over de vele mogelijkheden. Daarnaast lukt het ons altijd om de juiste set banden voor onze klanten te regelen en dit voor de best mogelijke prijs!

Uitlijnen van banden

Bij een set nieuwe banden hoort in de meeste gevallen een uitlijning. Door uw auto uit te laten lijnen voorkomt u dat uw banden onregelmatig slijten en zorgt u ervoor dat de banden langer mee gaan.

Problemen met banden
Uitlijning kan in veel gevallen problemen met trillingen en trekken in het stuur verhelpen. Met het uitlijnen zorgt u er namelijk voor dat de banden optimaal onder uw auto staan.

UW BANDENSPECIALIST UIT LEEK

Kortom, bent u opzoek naar een specialist voor al uw bandzaken? Dan bent u bij Auto Kapma uit Leek aan het juiste adres.

Klaar terwijl u wacht
Heeft u een lekke band of wilt u de banden van uw voertuig laten uitlijnen, dan kunt u in de meeste gevallen direct geholpen worden door één van onze specialisten!

Het wachten bij Auto Kapma in Leek is zeker geen straf! Wij hebben speciaal voor u een leeshoek, verse koffie en thee en niet te vergeten WIFI voor onze klanten!

KOSTEN

UITLIJNEN: €59,-

CONTACT

Vossenkamp 8
9351 VR Leek
info@autokapma.nl

BANDENSERVICE

ONBEZORGD EN VEILIG DE WEG OP

 

ONDERHOUD

VOOR EEN LAAG UURTARIEF

 

OCCASIONS

RUIM AANBOD OCCASIONS

 

APK KEURING LEEK

VANAF SLECHTS €34,95

 

BEREIKBAAR VIA
WHATSAPP!

Neem eenvoudig en snel contact met ons op via WhatsApp.

CONTACT INFORMATIE

Autobedrijf Auto Kapma
Vossenkamp 8, 9351 VR Leek
Telefoon: 0594 512 501

Openingstijden:
ma t/m vr: 08:30 - 17:30
za.:  9:00 - 12:00