ONDERHOUD EN REPARATIE

U kunt bij ons terecht voor alle onderhoud en reparatie werkzaamheden voor uw auto. Wij leveren de kwaliteit en service van een merkgebonden dealer, voor een Kapma prijs. Bekijk direct onze richtprijzen, om te kijken wat uw reparatie bij ons gaat kosten.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt controleren en inspecteren wij uw auto op minimaal 20 verschillende punten. Tijdens deze grondige controle verversen wij de motorolie en vervangen het oliefilter van uw auto. Tevens vullen wij de ruitensproeiervloeistof aan.

De voordelen
Naast de nieuwe vloeistoffen in uw auto, zijn er ook een aantal andere voordelen aan de kleine beurt. Zo worden bij periodieke beurten, mankementen aan uw auto sneller ontdekt. Hierdoor kan er sneller ingegrepen worden om hoge onkosten te voorkomen.

Grote beurt

Hierbij gaan wij nog dieper in op de cruciale punten van uw auto. Zo controleren wij o.a. de motor, het remsysteem en worden slijtagegevoelige onderdelen extra goed geïnspecteerd.

Reparatie van uw auto

Indien het noodzakelijk is om onderdelen aan uw auto te vervangen of te repareren, nemen wij vooraf altijd contact met u op. Wij zullen samen met u de mogelijkheden bespreken en zowel u als uw auto van de beste service voorzien.

REPARATIES IN EIGEN GARAGE

Bij Auto Kapma beschikken wij over een 4 tal professionele autobruggen, een remtestbank en al het benodigde gereedschap om u van dienst te kunnen zijn. Wij voeren alle werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats en rekenen standaard een scherp uurtarief.

Kennis en certificering
Onze monteurs beschikken over de juiste diploma’s en certificaten en zijn bevoegd om reparaties uit te voeren.

Reparaties en onderhoud in Leek
Voor een reparatie en/of onderhoud aan uw voertuig kunt u onze werkplaats bezoeken in Leek aan de Vossenkamp 8, naast het AVIA tankstation. Indien u eerst contact met ons op wilt nemen kunt u een kijkje nemen op onze contactpagina.

KOSTEN

KLEINE BEURT: vanaf €129,-*
GROTE BEURT: vanaf €239,-*

* Bovenstaande kosten zijn excl. filters &  bougie’s

CONTACT

Vossenkamp 8
9351 VR Leek
info@autokapma.nl

BANDENSERVICE

ONBEZORGD EN VEILIG DE WEG OP

 

ONDERHOUD

VOOR EEN LAAG UURTARIEF

 

OCCASIONS

RUIM AANBOD OCCASIONS

 

APK KEURING LEEK

VANAF SLECHTS €34,95

 

BEREIKBAAR VIA
WHATSAPP!

Neem eenvoudig en snel contact met ons op via WhatsApp.

CONTACT INFORMATIE

Autobedrijf Auto Kapma
Vossenkamp 8, 9351 VR Leek
Telefoon: 0594 512 501

Openingstijden:
ma t/m vr: 08:30 - 17:30
za.:  9:00 - 12:00